………naast de moeder, vrouw van, werknemer, vrijwilliger en paardeneigenaar!

Mijn eerste blog! Wat mij betreft kon die over niets anders gaan dan de persoon achter het bedrijf. Mijn naam is Cynthia Doodeman – van Stiphout. Getrouwd met Ralph en trotse moeder van twee kinderen, Melanie van 1,5 en Tygo van bijna 4. Fotografie heeft altijd mijn interesse gehad. Ik was begin 20 en ging een maand op vakantie naar Maleisië. Het kon wat mij betreft echt niet dat ik daarvoor een “gewoon” fototoestel mee zou nemen. Een land met zoveel kleur en karakteristieke mensen, voor mij een groot avontuur! Daar wilde ik een mooie fotoverslag van maken. Voor deze reis heb ik mijn eerste spiegelreflexcamera gekocht. Mooie reizen bleef ik maken, maar de kwaliteit van de fotoverslagen was niet meer naar mijn wens. Inmiddels bezit ik een fullframe spiegelreflex camera en heb ik mijn cameratas gevuld met een aantal kwalitatief goede objectieven.

Ik werk als beleidsmedewerker bij een gemeente. Voordat de kinderen er waren fulltime en nu 3 dagen van 9 uur. Hier heb ik voor gestudeerd en ik vind het heerlijk om op pittige dossiers mijn hersens even goed te laten kraken. Maar de creatieveling in mij bleef onrustig. Op sportief gebied ben ik actief in de paardensport. Met mijn eigen paard Kyra Taïf deed ik mee aan dressuuswedstrijden en nu rijden we heerlijk recreatief. Mijn creativiteit kon ik kwijt in de fotografie. Een combinatie van beide was de oplossing. Ik ben de naast de sport beoefenen ook de paarden gaan fotograferen. Sportief, ontspanning en creatief bezig zijn, heerlijk!

Na jaren van onzekerheid en medische begeleiding werd in 2014 onze zoon geboren. Vanaf dat moment is ook mijn interesse in zwangerschap en newbornfotografie geboren. Wat een wonder zo een klein mensje en wat waardevol om daar mooie beelden van te maken. De tijd vliegt voorbij en herinneringen in beeld laten je weer even terug gaan naar dat ene moment. Op basis van de foto’s die ik van onze zoon maakte kregen andere mensen interesse in mijn fotografie. Van vrienden en bekenden kreeg ik kleine opdrachten en ik heb mijn facebookpagina en website aangemaakt. Maar klein werd steeds groter en een passie is nu een bedrijf. Sinds 1 april 2018 sta ik officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Mijn passie en creativiteit wil ik niet verliezen. Tijd voor mijn gezin en paard wil ik blijven maken. Mijn baan en nevenfuncties (oudercommissie kinderdagverblijf en voorzitter Moederraad Geboortehart) wil ik blijven behouden. Dus is het zoeken naar de juiste balans en de juiste combinatie. Als fotograaf ben ik nog steeds op zoek naar de verfijning van mijn eigen stijl en mijn aanbod van mooie producten. Om dit alles in balans te kunnen houden neem ik een beperkt aantal opdrachten per maand aan. Ik neem de tijd om foto’s te bewerken en op te leveren. Ik sta voor kwaliteit en dat vraagt tijd. Ik ga voor “a precious moment, a memory for life”!

CYNTHIA

error: Inhoud is beschermd