Met zijn #geboorte op 31 januari sloot deze kleine man de maand af, en hoe!

Deze kleine man had ineens zoveel haast dat zijn mama in de badkamer precies op tijd was om hem op te vangen en echt iedereen verder te laat was. Ze waren wel zo slim om een eerste #gezinsselfi te maken. Er was een lichte kramp voelbaar, maar het waren nog geen weeen, dachten ze. De aanstaande mama’s zeiden tegen elkaar nog even de was op te willen hangen, dan de verloskundige en mij te bellen, zodat we op tijd zouden zijn. We wisten al dat deze mama snel kon #bevallen. Toen ik zaterdagochtend 1 februari een telefoontje kreeg en ik opnam met “moet ik in de auto springen” hoorde ik twee blije stemmen zeggen “hij is er al, dus doe maar rustig aan”.

Natuurlijk ben ik wel meteen op pad gegaan en heb van de #geboortereportage een #frech24 gemaakt 🙂. Niemand had de kleine man al gezien, dus de eerste ontmoeting met zijn broers en met opa en oma kon ik mooi voor ze vastleggen. En natuurlijk ook nog enkele controles en knuffelmomenten samen.

En wat ik bijzonder vind bij deze reportage is dat wij elkaar al ons hele leven kennen. Onze vaders zijn sinds hun diensttijd beste vrienden. Haar moeder heeft gekraamd bij mijn broer. En nu heb ik de #zwangerschap, “geboorte” en #newbornreportage van haar #zoon vast mogen leggen. Zo is er door nieuw leven toch een bijzondere band al drie generaties bestaat. Redelijk uniek denk ik. En weet je wat een van mijn favoriete foto’s uit deze serie is. Het moment waarop een van de mama’s en opa met hun telefoon een #foto aan het maken zijn van de kleine bij zijn oma. En ik sta daarachter om daar een foto van te maken. Te grappig 🙂.

Nog een klein weetje, hij is met zijn #geboortegewicht van 4100 gr de zwaarste baby in mijn jaaroverzicht.
Lieve Danielle en Kim het blijft voor mij nog steeds enorm bijzonder dat ik deze mooie periode voor jullie in beeld mocht brengen. Blijf genieten van jullie prachtige gezin!

error: Inhoud is beschermd