Recensies

wat zeggen klanten over mij?

Vooraf twijfelden we of geboortefotografie wel bij ons paste, maar de eerste kennismaking met Cynthia voelde goed en we waren al snel overtuigd bij het zien van haar portfolio. De communicatie verliep zeer prettig. Tijdens het eerste deel van de bevalling was er nog ruimte voor gezellige gesprekken met de verloskundige en Cynthia, wat een fijne afleiding vormde. Tijdens het heftige laatste stuk van de bevalling heb ik haar aanwezigheid niet meer opgemerkt doordat ze zo onzichtbaar mogelijk was. Het is daardoor extra bijzonder hoe prachtig de foto’s zijn geworden en hoe toch alle momenten perfect zijn vastgelegd. De belofte dat Cynthia diezelfde dag nog enkele foto’s zou toesturen maakte ze meer dan waar, want de één na de andere foto stuurde ze ons toe. Wat zijn we blij met al deze tastbare herinneringen!

Janneke & Reinier

Thuisbevalling in bad

Via socialmedia ben ik bij Cynthia terrecht gekomen. Na twijfelen of ik het zou durven om iemand toe te laten bij de geboorte toch de stap gezet om contact te zoeken. Cynthia is een fijn persoon die goed luistert naar je wensen. Helaas door Corona kon Cynthia er in het ziekenhuis niet bij zijn, ze kwam met goede alternatieve ideeën om er voor te zorgen dat wij in het ziekenhuis en daarna toch mooie foto’s zouden hebben. Mocht het zo zijn dat er een tweede komt neem ik zeker weer contact op met Cynthia! 

Cynthia & Menno

Ziekenhuisbevalling (gemist door Corona)

Wat een aanrader! Geboortefotografie is iets heel persoonlijks, en dat maakte de keuze om bij de geboorte van ons eerste kindje een fotograaf toe te laten best lastig. Ikzelf wist gelijk dat ik het heel gaaf zou vinden, maar mijn partner had er iets meer moeite mee. Hij kon zich moeilijk voorstellen wat het inhield. Na wat voorbeelden gezien te hebben, hebben we toch besloten om het te doen.
Best spannend maar totaal geen spijt! Tijdens de bevalling was Cynthia onopvallend aanwezig, maakte in alle rust foto’s en paste zich helemaal aan.
Binnen enkele dagen na de geboorte ontvingen wij van Cynthia een preview met de eerste foto’s, we waren ontroerd, verrast, geëmotioneerd en trots bij het zien van de foto’s. En toen we daarna ook nog een slideshow met foto’s en film ontvingen hadden we beide de tranen in onze ogen, zo mooi!
Geboortefotografie is ontzettend bijzonder, en wat ons beide betreft is Cynthia hierin echt een aanrader

Suzanne & Niels

Thuisbevalling

We zijn heel blij dat Cynthia bij de geboorte van onze zoon was. Niet alleen vanwege de schitterende fotoreportage die ze gemaakt heeft, maar ook omdat het fijn was om haar tijdens de bevalling in de buurt te hebben. We zijn nog steeds blij dat Cynthia wél had gedacht aan de €2 munt voor de rolstoel toen we uiteindelijk toch in het ziekenhuis belandden…

De camera was er steeds op de goede momenten, maar nooit vervelend of nadrukkelijk aanwezig. Ook na de bevalling hebben we veel aan Cynthia gehad. De bevalling hebben we in een soort roes doorgemaakt. De foto’s en het filmpje van Cynthia hebben ons geholpen om alles te verwerken, om achteraf het plaatje compleet te maken. Wij zijn nog steeds blij dat we Cynthia hebben gevraagd en zouden het zó weer doen!

Samengevat: Cynthia levert goede producten, goede begeleiding en goede nazorg!

Trotse ouders van een zoon

Thuisbevalling en later ziekenhuis

Super flexibel, en denkt met je mee. Wij zijn met 29 weken bevallen. Met 15 min stond Cynthia in het ziekenhuis. Wat super fijn was, want binnen het uur zijn wij bevallen. Daarna fijn contact blijven houden. En eenmaal wanneer de mogelijkheid er was, is ze nog langs gekomen op de couveuse afdeling. Maand na de geboorte, om daar nog wat foto’s te maken. We zijn dan ook erg blij met het resultaat.

Tamara

Spoedkeizersnede

Cynthia heeft onze bijzondere tweeling geboorte vastgelegd. Niet alleen zijn we heel blij met de prachtige foto’s en filmpjes maar minstens net zo blij met het makkelijke contact, de zorgzaamheid, flexibiliteit, enthousiasme en de goeie tips. 

Karin & Patrick

Geplande keizersnede, tweeling

Geboortefotografie, een onwijs mooie unieke ervaring.. prachtige plaatjes en Cynthia doet het top! Ze is op de achtergrond en je merkt niet dat ze er is.. precies zoals het moet! Aanrader dus!

Kelly & Mark

Geplande keizersnede

De foto’s die ik voorbij zag komen van Cynthia’s geboortefotografie vond ik keer op keer prachtig. Dat wilde ik ook! Toch twijfelde ik of ik er nog een persoon bij wilde op zo’n ‘bijzonder moment’ en ook nog met een camera… Zou ik me generen… Tijdens de weeën was het juist gezellig dat ze er was. Het zorgde voor een zekere afleiding. Andere momenten had ik niet eens door dat ze er was. Dit voelt Cynthia heel goed aan, erg professioneel. s’ Avonds kregen we gelijk al een aantal foto’s toegestuurd en de dag erna een filmpje. Het resultaat is meer dan geweldig! Tranen na het zien van het filmpje, fotograferen met gevoel en emotie. Prachtig!

Nicole

Badbevalling thuis

Lieve, aardige en zorgzame vrouw. Heel erg bedankt dat je dit speciale moment voor ons hebt vastgelegd. We zijn heel blij met de foto’s.

Mireille & Aaran

Thuisbevalling

Wij hebben foto’s laten maken van de zwangerschap, bevalling en een newbornshoot. We zijn heel tevreden over het eindresutaat. Cynthia maakt niet alleen mooie foto’s maar weet ook wat ze doet. Ze is in staat om je op je gemak te stellen, en staat open voor eigen ideeen om er vervolgens iets super gaafs van te maken. Ook bij de newborn shoot. Deze liep iets anders dan gepland maar toch met een hoop tijd en rust zijn er mooie oto’s gemaakt. Kortom, wij komen zeker terug voor een neiuwe fotoshoot! Dank je wel!  

Danielle & Kim

Thuisbevalling

Cynthia is een topper! Bij twijfel, vraag Cynthia!! Wij hebben lang getwijfeld of wij een geboorte fotograaf zouden willen. Na de eerste kennismaking gesprek met Cynthia die erg soepel verliep hadden wij er een goed gevoel bij. Door de corona bleef het heel spannend of het door kon gaan, Cynthia hielt ons goed op de hoogte over de maatregelen. 2 dagen na dat het weer mocht ben ik bevallen, Cynthia kwam tegelijkertijd met ons in het ziekenhuis aan en heeft alles heel mooi in beeld gebracht. Cynthia was totaal niet tot “last” of te aanwezig in de kamer. Zij deed haar ding en je had niet door dat zij erbij was met de camera. Af en toe een kleine aanmoediging, of geruststelling. Cynthia is zelfs nog bij ons thuis geweest een dag later om de kleine toch nog in zijn eigen kleertjes op de foto te zetten. Dit ging allemaal in heel fijn overleg, wanneer en welke dag het ons uit kwam. Wij waren blij dat we de keuze hebben gemaakt Cynthia erbij te vragen waardoor wij nu een super mooi boek hebben ontvangen van een hele mooie en bijzondere nacht! Mocht er ooit nog een komen vragen wij zeker Cynthia nog een keer. Cynthia nogmaals enorm bedankt! 

Jane en Rick

Ziekenhuisbevalling

Lieve Cynthia, wij willen je nogmaals bedanken dat je bij de geboorte van Erica was. Niet alleen voor de foto’s, maar ook voor je goede zorgen en het meedenken! We vonden het fijn!

Jacky en Arjan

Ziekenhuisbevalling

Cynthia, super bedankt! Ik heb geen woorden voor wat de foto’s met mij doen. Onbeschrijfelijk mooi gemaakt! Speciaal en bijzonder voor ons.

Trotse ouders van een tweeling

Geplande keizersnede

Na toch wat getwijfeld te hebben toch Cynthia gevraagd de bevalling van onze dochter in beeld te brengen. En daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad. Van tevoren heb ik mijn wensen kenbaar kunnen maken en daar heeft Cynthia goed gehoor aan gegeven. Ze is absoluut prettig in de omgang. En uiteraard zijn wij heel blij met het prachtige resultaat (en dan heb ik het iet over onze prachtige dochter 😃

Trotse ouders van een dochter

Ziekenhuisbevalling

Wij hebben de geboorte van onze zoon doormiddel van een geboorteshoot vast laten leggen door Cynthia. Het eindresultaat is super tof geworden en tijdens de bevalling was Cynthia super lief en behulpzaam. Ook in de weken voor mijn bevalling was ze erg betrokken met ons en vroeg ze regelmatig hoe het ging en stelde ze mij ook gerust daar waar nodig. Ze was meer betrokken dat mijn eigen verloskundige :-). Ook na de geboorte was ze nog altijd erg geintereseerd in hoe het ging met ons. Kortom een hele lieve, zorgzame, professionele fotografe. Het is mij iedere euro waard geweest. Bedankt lieve Cynthia!

Trotse ouders van een zoon

Ziekenhuisbevalling

error: Inhoud is beschermd