Samenwerking

Stronger Together

Samen 

Als geboortefotograaf werk ik op het moment van de bevalling samen met de verloskundige, kraamzorg of het ziekenhuis. Maar ook buiten de verloskamer om werk ik graag samen. Hieronder een overzichtje van de ondernemers met wie ik graag samenwerk. 

Zuxx Verloskundigen

De verloskundigen van Zuxx hebben een mooie praktijk in Purmerend en in Hoorn. Op hun locatie in Hoorn hangt werk van mij aan de muur, vind je een mooi demo album op de tafel van de wachtkamer en krijg je mijn flyer mee in je mapje. Ben je net inverwachting en nog op zoek naar een verloskundigenpraktijk met een totaalpakket aan dienstverlenening? Neem vooral een kijkje op www.zuxxgeboortezorghoorn.nl of bezoek hun mooie locatie aan de Veemarkt 19. 

Eenkeizersnede.nl

Het kan natuurlijk zo zijn dat jullie kindje geboren wordt met een keizersnede. Als geboortefotograaf mag ik in een aantal ziekenhuizen in Nederland deze bijzondere gebeurtenis vastleggen. Maar hoe bereid jij je hier nu goed op voor. Lees er alles over op de zeer informatieve website www.eenkeizersnede.nl. En een klein weetje, de foto’s op de website heb ik mogen verzorgen. 

Suzanne Oud Fotografie

Ben je op zoek naar een zeer professionele bruidsfotograaf, neem dan zeker een kijkje op de website van Suzanne Oud Fotografie en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Naast prachtige bruidsfoto’s is Suzanne ook gespecialiseerd in zwangerschap en newbornfotografie. Zij is de vaste gezicht van Zuxx fotografie met een mooie studio in de praktijk zowel in Hoorn als in Purmerend. 

 

Centrum voor Geboortezorg

Als je zwanger bent in de regio Waterland of Westfriesland, kun je terecht bij het Centrum voor geboortezorg. Daar is alles erop gericht jou en je kindje zo goed mogelijk bij de zwangerschap en de geboorte te begeleiden. Als geboortefotograaf heb ik een samenwerkingsovereenkomst met het Centrum voor geboortezorg . Hierdoor mag ik zowel op de verloskamers, als op de operatiekamer bij een keizersnede de geboortereportage voor jullie verzorgen. Meer informatie www.centrumvoorgeboortezorg.nu  

Steunpunt Nova

Wanneer jullie te maken krijgen met verlies van jullie baby, biedt Steunpunt Nova hulp door middel van de hulpkaarten en een website waarop je alle informatie kunt vinden die nodig is voor nu en later. Steunpunt Nova is ook de paraplu waaronder alle initiatieven met betrekking tot babyverlies vallen. De hulpkaarten die Steunpunt Nova heeft ontwikkeld zijn onmisbaar. Ze laten zien waar je allemaal aan kunt denken in de week van geboorte en afscheid. 

error: Inhoud is beschermd