Over mij

Cynthia van Stiphout, geboortefotograaf

Geboortefotograaf Cynthia

Al heel wat jaren is fotografie voor mij een grote passie. In juli 2015 ben ik op kleine schaal begonnen met Cynthia’s Fotografie. In 2017 heb ik mij verder geprofessionaliseerd en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Vanuit mijn eigen ervaring een geboortefotograaf bij de keizersnede van ons tweede kindje, ben ik mij verder gaan specialiseren in deze unieke tak van fotografie.

Als moeder heb ik ervaren hoe bijzonder het is om in verwachting te zijn. Wat een wonder is het m een mensje op de wereld te zetten. Iets wat echt niet vanzelfsprekend is, het wordt je gegund. Hoe heelijk is het om bij een foto weer even weg te dromen en af te dwalen naar dat ene mooie moment. IN mijn fotografie streef ik naar persoonlijke, natuulijke, pure en lieve foto’s. Stijlvol en vol van emotie!

 

Cynthia van Stiphout,                   Cynthia’s Fotografie

Geboortefotograaf

Foto awards

Award winnend fotograaf

Als fotograaf vind ik het belangrijk om mijn kennis en kunde op niveau te houden. Hiervoor volg ik regelmatig trainingen en workshops. Maar ook het deelnemen aan een fotowedstrijd hoort daar voor mij bij. Beoordeeld worden door een fotovakjury zegt veel over je fotowerk, je kwaliteit en waar je op dat moment staat. In de afgelopen paar maanden heb ik maar liefst drie awards in ontvangst mogen nemen. Twee eervolle vermeldingen van de ” Birth and Beyond Photography Award” in de categorie “Newborn Unposed” en “Birth”. Onlangs won ik de prestigieuze “AFNS Award” in de categorie “Birth”. 

Aangesloten bij 

Fotograaf en daarmee ook geboortefotograaf is een vrij beroep. Het is heel erg fijn om , juist wanneer het gaat om het in beeld brengen van geboorte, in contact te zijn met een netwerk van collega fotografen. Daarom heb ik mij aangesloten bij “International Association of Professional Birth Photographers”  Daarnaast ben ik mede oprichter en voorzitter geweest van de Stichting Keurmerk Geboortefotografie. Sinds maart 2022 ben ik trots lid van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Geboorte Fotografen “Dupho Geboorte”

Volg mij via social media

Stuur ons een e-mail

9 + 10 =

error: Inhoud is beschermd