Zwangerschapsreportage

Dit kleine wonder, het is jullie gegund. Het is zo bijzonder!

 

In de vertrouwde omgeving van jullie huiskamer (lifestyle) of op een door jullie uitgekozen (buiten) locatie maak ik in ontspannen sfeer een persoonlijke zwangerschapsserie.

Je buik op zijn mooist

Deze fotoshoot vindt plaats vanaf de 34ste week van je zwangerschap. Dan is je buik op zijn mooist. De fotoshoot duurt een uur. Je kunt op de foto in je eigen kleding, maar je kunt ook kiezen uit een jurk van Cynthia’s Fotografie. Ik heb verschillende stijlen en kleuren jurken. Ik maak ook gebruik van zogeheten “props”, zoals linten in verschillende kleuren, bloemen en bloemenbanden, echofoto’s van jullie kindje, enz.

Naast een fotoserie van jezelf is het natuurlijk ook mogelijk om foto’s te maken samen met je partner of met je kind(eren).

De fotoreportage

  • Een fotoreportage op locatie van 1 tot 1,5 uur.
  • Een digitale gallery waar jullie 5 digitale bestanden uit kunnen kiezen.
  • CADEAU: Een harmonica album van 13*13 met daarin zes foto’s afgedrukt (de vijf foto’s die jullie ook als digitaal bestand gekozen hebben + één extra).
  • Professionele nabewerking van de foto’s.
  • Sneakpreview van 1 foto op mijn social media kanaal binnen 24 uur na de reportage.

Prijs € 135,-

Tip: Foto’s zijn er om te laten zien! Laat daarom een mooi professioneel album maken van de foto’s die tijdens de reportage worden gemaakt. Met zo een prachtig album kun je vol trots de foto’s laten zien aan vrienden en familie. Vraag naar de mogelijkheden van het upgraden van je harmonica album naar een gebonden album.

 

error: Inhoud is beschermd