Over Mij

Mijn naam is Cynthia Doodeman – van Stiphout, de fotograaf achter Cynthia’s Fotografie. Al heel wat jaren is fotografie voor mij een passie. In juli 2015 ben ik hobbymatig begonnen met Cynthia’s Fotografie en heb ik mij gespecialiseerd in het fotograferen van dames die in verwachting zijn, pasgeboren baby’s en cakesmashes.

In 2017 heb ik mij verder geprofessionaliseerd en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Via diverse opdrachten, zoals een bruiloft en een uitvaart, ben ik gaan uitzoeken waar binnen de fotografie mijn specialisatie ligt. Die specialisatie heb ik in 2018 gevonden in de geboortefotografie. 

Als moeder heb ik ervaren hoe bijzonder het is om in verwachting te zijn. Wat een wonder is het om een mensje op de wereld te zetten. Iets wat echt niet vanzelfsprekend is, het wordt je gegund. Hoe heerlijk is het om bij een foto weer even weg te dromen en af te dwalen naar dat ene mooie moment.  

Het is voor mij heel belangrijk dat mensen zich herkennen in de foto’s. Niet omdat ze erop staan, maar omdat ze persoonlijk zijn. Hier besteed ik tijd en aandacht aan. In mijn fotografie streef ik naar persoonlijke, natuurlijke, pure en lieve foto’s.

error: Inhoud is beschermd