Cynthia’s Fotografie

Waar leven begint en liefde nooit eindigt 

Wat past bij jullie? 

Tarieven

€ 1.695,-

Bij het compact pakket zit een  kennismakingsgespek. De uren van de reportage, van het begin van de bevalling tot 2 uur na de geboorte. Professionele nabewerking in kleur en zwartwit van ongeveer 75 foto’s. En een 15 x 15 album.

€ 1.995,-

Hierbij zit ook alles wat bij een compact pakket zit en meer! Bij dit pakket blijf ik op de dag van de geboorte tot na het eerste kraambezoek op dezelfde dag van broertjes/zusjes/opa’s/oma’s. Jullie ontvangen ongeveer 125 – 150 professioneel, in kleur en zwartwit,  nabewerkte foto’s. Een prachtige album 20 x 20 van zeer hoge kwaliteit met 15 spreads (30 pagina’s) met een samenvatting van jullie reportage.  Ik maak een videoclip in zwartwit van de geboorte van jullie kindje met zowel foto’s als bewegende beelden. 

€ 2.595,-

Willen jullie het complete verhaal rondom de komst van jullie kindje in beeld brengen? Dan is dit het pakket voor jullie! Naast alles van het compleet pakket krijg je hierbij een prachtig album 25 x 25. We maken een mooie reportage van je zwangerschap of een newborn lifestyle reportage van jullie kersverse gezin. Let op, jullie maken een keuze in welke reportage jullie willen. Kun je nou niet kiezen en wil je alle drie de reportage, dan kan dat natuurlijk. Daarvoor geldt een bijbetaling van € 295,-.

Album

Omdat je foto’s het verdienen

Wanneer je een mooie reportage laat maken, verdienen je foto’s het om in een mooi album gepresenteerd te worden. Ik bestel mijn albums bij Konpoli in Griekenland. Handgemaakte hoge kwaliteit albums, platliggend en met de pagina’s gedrukt op een dun laagje pvc. Standaard albums zijn “Clio”, “Diana” en “Nikki” (zonder embossing) in het formaat 20×20 (bij het pakket “Compleet”). Natuurlijk is het altijd mogelijk om een album te upgraden naar een groter formaat of ander model. Embossing van de naam en geboortedatum om de voorkant is ook mogelijk. Vraag hierover een offerte aan. Ik adviseer jullie graag!

Investering

Tip 

Vraag tijdens je babyshower of als kraamcadeau een bijdrage voor jullie geboortereportage. Dan hoef je zo een waardevolle en tastbare herinnering niet te missen. 

 

error: Inhoud is beschermd