Cynthia’s Fotografie

Waar leven begint en liefde nooit eindigt 

Wat past bij jullie? 

Tarieven

€ 995,-

Bij het compactpakket zit een telefonisch kennismakingsgespek. De uren van de reportage, van het begin van de bevalling tot 2 uur na de geboorte. Professionele nabewerking in kleur en zwartwit van ongeveer 75 foto’s. Een houten USB stick in een doosje met alle fotobestanden in hoge resolutie. Reiskosten.

€ 1195,-

Hierbij zit ook alles wat bij een compact pakket zit en meer! Bij dit pakket blijf ik op de dag van de geboorte tot na het eerste kraambezoek op dezelfde dag van broertjes/zusjes/opa’s/oma’s. Jullie ontvangen ongeveer 130 – 150 professioneel, in kleur en zwartwit,  nabewerkte foto’s. Een prachtige album 20×20 van zeer hoge kwaliteit met 15 spreads (30 pagina’s) met een samenvatting van jullie reportage.  Ik maak een videoclip in zwartwit van de geboorte van jullie kindje met zowel foto’s als bewegende beelden in zwartwit. En als extra service schrijf ik voor jullie het geboorteverhaal in en blog.

€ 1.695,-

Willen jullie het complete verhaal rondom de komst van jullie kindje in beeld brengen? Dan is dit het pakket voor jullie! Naast alles van het compleet pakket zit, gaan we bij het diamantpakket ook een mooie reportage maken van je zwangerschap of een newborn lifestyle reportage van jullie kersverse gezin. Let op, jullie maken een keuze in welke reportage jullie willen. Kun je nou niet keizen en wil je alle drie de reportage, dan kan dat natuurlijk. Daarvoor geldt een bijbetaling van € 195,-.

Keizersnede

Ik mag mee de OK op 

Het kan gebeuren dat de bevalling niet gaat zoals gepland en dat besoten wordt om jullie kindje met een speodkeizersnede ter wereld te brengen. Er zijn ook omstandigheden waardoor vooraf al gekozen wordt voo een geplande keizersnede. In het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn mag ik in beide gevallen als geboortefotograaf mee naar de operatiekamer. Dit is zo waardevol. Hierdoor zijn jullie als ouders verzekerd van een complete reportage! Ook in het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk en het Zaans Medisch Centrum mag ik als geboortefotograaf mee. 

 

 

Tip:

Vraag tijdens je babyshower of als kraamcadeau een bijdrage voor jullie geboortereportage. Dan hoef je zo een waardvolle en tastbare herinnering niet te missen.

error: Inhoud is beschermd