Rouw- en afscheidsfotografie

Steeds meer mensen zien de meerwaarde van een rouw- en afscheidsfotograaf bij een uitvaart. Maar het is nog zeker niet gebruikelijk. Wanneer nabestaanden de uitvaartondernemer horen voorstellen een afscheidsfotograaf uit te nodigen, wordt toch nog vaak geantwoord dat een familielid dat wel even doet. Dat familielid neemt ook afscheid en heeft zelf emoties over het verlies van een dierbare. Op datzelfde moment nadenken over compositie en belichting is lastig. Het familielid wordt het eigen rouwproces ontnomen. Een rouw- en afscheidsfotograaf ontzorgt.

Tijdens een uitvaart weet ik mij respectvol op te stellen en kies mijn standpunten zo, dat niemand last van mij ervaart. Ik durf emoties vast te leggen waar anderen dat mogelijk te intiem vinden. Mijn fotomateriaal is van dusdanige kwaliteit dat ik onder moeilijke lichtomstandigheden kan werken.

Wilt u waardig afscheid kunnen nemen en u geen zorgen hoeven te maken over of de uitvaart mooi in beeld wordt gebracht, overweeg een afscheidsfotograaf. In een persoonlijk gesprek kunnen wij uw wensen en mijn mogelijkheden bespreken.

In iedere traan van verdriet glinstert een mooie herinnering!

 

De fotoreportage

  • Fotoreportage bij het uitvaartcentrum van 1,5 tot 2 uur.
  • Kennismakingsgespek bij u thuis of op locatie om uw wensen te bespreken
  • Reiskosten binnen Noord-Holland (€ 0,35 p. km. )
  • Alle nabewerkte foto’s op usb in hoge resolutie.
  • Professionele nabewerking van de foto’s.
  • Sneakpreview van 1 foto op mijn social media kanaal binnen 24 uur na de reportage.
  • CADEAU: Een exclusief album van 20*20 met daarin op 30 pagina’s een mooie selectie van de reportage

Prijs € 295,-

Tip: Een tastbare herinnering in een mooi album! Vraag naar de mogelijkheden van het upgraden van het album naar een groter formaat of een toevoeging van een naam in embossing op de voorzijde.

error: Inhoud is beschermd